Αρχική Σελίδα

Shenzhen Shine Solar Co., Ltd. Ποιοτικός έλεγχος

Έχουμε μελετήσει τα δείγματα προσεκτικά. Οι επιφάνειες και το υλικό (πραγματικά ελαφριές) είναι καταπληκτικές και η γενική ποιότητα είναι υψηλή.

—— David

Ανεξάρτητα από γερμανικό τον ατημέλητο, θα επιθυμούσα να εκφράσω τη μεγάλη φιλοφρόνησή μου σε σας προσωπικά και ολόκληρη την ομάδα σε Shinesolar. Έχω το βαθύ σεβασμό φ

—— Ρωμαϊκό Teufel

ευχαριστίες για τους χαιρετισμούς σχετικά με τις διακοπές. Είμαστε πίσω από την Ελλάδα και είμαστε ακόμα ευχαριστημένοι από τα μεγάλα ηλιακά πλαίσια από σας.

—— Alice

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

ΠΟΙΟΤΙΚΗ CONTRAL ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ

 

ΕΛΑΣΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ

 

Στα βήματα ελασματοποίησης, τα ακόλουθα στρώματα είναι κολλημένα μαζί μέσω του κενού:

 

Πίσω φύλλο-Eva-ηλιακό κύτταρο-Eva-γυαλί, δηλαδή μέσω της διασύνδεσης που πραγματοποιείται στη θερμοκρασία διαδικασίας approx.145℃ και διαρκεί συνήθως 16 λεπτά. Στο βήμα, τα αλλεπάλληλα πολυμερή σώματα διασυνδέονται με την προσθήκη των πρόσθετων ουσιών. Αυτό που είναι σημαντικό εδώ είναι ο βαθμός της πραγματοποιημένης διασύνδεσης. Κάθε batch που παρέχεται στην παραγωγή ελέγχεται χημικά από μας όταν φθάνει στο εργαστήριο, που βλέπουμε εάν ο πραγματοποιημένος βαθμός της διασύνδεσης είναι τουλάχιστον 80%.

 

Το Suntellie ελέγχει τις παραμέτρους της διαδικασίας ελασματοποίησης για κάθε ελασματοποίηση που οργανώνεται σύμφωνα με τα στοιχεία του κατασκευαστή για τη EVA (σύντμηση για το βινυλίου οξικό άλας αιθυλενίου ένα διαφανές πλαστικό στρώμα), δεδομένου ότι οι παράμετροι διαφέρουν από τον κατασκευαστή στον κατασκευαστή. Αυτό που είναι αποφασιστικό για μας είναι μια δοκιμή, η οποία ελέγχει ότι η διασύνδεση eva.EVA προστατεύει τα ηλιακά κύτταρα από τις διαβρωτικές επιρροές από το εξωτερικό. Το ηλιακό κύτταρο είναι τρόπον τινά «τοποθετημένο σε κάψα» και έτσι προστατευμένο από την είσοδο νερού.

 

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΛΑΙΣΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ

 

Από το βήμα το πλαίσιο αργιλίου εγκαθίσταται στην τοποθετημένη σε στρώματα ενότητα για να αυξήσει την ένταση των τμημάτων ενότητας και σφραγίζει περαιτέρω των κυττάρων προκειμένου να επεκταθεί η διάρκεια ζωής ενότητας.

 

Το πήκτωμα πυριτίου γεμίζουν μεταξύ του πλαισίου και του γυαλιού. Κανένα χάσμα για τον αέρα που μπαίνει σε την ενότητα.

 

ΗΛΙΑΚΗ ΥΠΈΡΥΘΡΗ ΔΟΚΙΜΉ EL ΕΝΟΤΗΤΑΣ

 

Το Electrostrictive η μέθοδος ανίχνευσης του φωτός που εκπέμπει (Electroluminescence.EL), που χρησιμοποιεί μια electroluminescent εκπέμπουσα φως αρχή για τα κρυστάλλινα ηλιακά κύτταρα πυριτίου και τα συστατικά της near-infrared δοκιμής απεικόνισης ανιχνεύεται αμέσως από τα ηλιακά κύτταρα διαγραμμάτων δοκιμής EL και τα συστατικά μπορούν να υπάρξουν ατέλειες, είναι μια αποτελεσματική ανίχνευση του κυττάρου, η μέθοδος συνέλευσης. Η δοκιμή EL διαδραματίζει έναν όλο και περισσότερο σημαντικό ρόλο στην ηλιακούς ποιοτικούς ανάλυση και τον έλεγχο ενότητας.

 

ΗΛΙΑΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΛΑΜΨΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

 

Ο σκοπός της δοκιμής είναι να βαθμολογηθεί η δύναμη παραγωγής της ενότητας, και να εξεταστούν τα χαρακτηριστικά παραγωγής του για να καθορίσει την ποιότητα και να βαθμολογηθεί το προϊόν. Η μέτρηση λαμβάνεται αυστηρά σύμφωνα με το STC (τυποποιημένοι όροι δοκιμής)

 

 

Ποσότητα και Warramty:

 

1. Τουλάχιστον δύναμη παραγωγής 97% στο πρώτο έτος.
2. Όχι περισσότεροι από 0,7% ετήσια απόκλιση από το δεύτερο έτος.
. εξουσιοδότηση 25-έτους 3 στην παραγωγή 80,2% δύναμης.
4. Ενισχυμένο σχέδιο για την εύκολη εγκατάσταση και τη μακροπρόθεσμη αξιοπιστία.

5. Ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος συναντά τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα.
6. Ο χαμηλός-σίδηρος υψηλός-μεταβιβασιμότητας μετρίασε το γυαλί, ισχυρό πλαίσιο αλουμινίου.
7. Χρησιμοποίηση του UV-ανθεκτικού πυριτίου.
8. IS09001/14001/CE/TUV/UL
9. Δοκιμή EL.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Shine Solar Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Xu

Τηλ.:: 18664593240

Φαξ: 86--755-29451625

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)