Αρχική Σελίδα

Shenzhen Shine Solar Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Έχουμε μελετήσει τα δείγματα προσεκτικά. Οι επιφάνειες και το υλικό (πραγματικά ελαφριές) είναι καταπληκτικές και η γενική ποιότητα είναι υψηλή.

—— David

Ανεξάρτητα από γερμανικό τον ατημέλητο, θα επιθυμούσα να εκφράσω τη μεγάλη φιλοφρόνησή μου σε σας προσωπικά και ολόκληρη την ομάδα σε Shinesolar. Έχω το βαθύ σεβασμό φ

—— Ρωμαϊκό Teufel

ευχαριστίες για τους χαιρετισμούς σχετικά με τις διακοπές. Είμαστε πίσω από την Ελλάδα και είμαστε ακόμα ευχαριστημένοι από τα μεγάλα ηλιακά πλαίσια από σας.

—— Alice

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Λάμψτε Solar Ltd. Co. ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής ηλιακού πλαισίου στην Κίνα Shenzhen, έχουμε 5 4 αυτόματες συγκόλλησης γραμμές γραμμών παραγωγής και, 8 χειρωνακτικές γραμμές συγκόλλησης και 4 αυτόματες μηχανές τοποθέτησης σε στρώματα. Μπορεί σύνολο να ικανοποιήσει με το μεγαλύτερο μέρος του ηλιακού πλαισίου ερωτώμενου.

   

  Shenzhen Shine Solar Co., Ltd.Shenzhen Shine Solar Co., Ltd.

  Shenzhen Shine Solar Co., Ltd.Shenzhen Shine Solar Co., Ltd.

  Shenzhen Shine Solar Co., Ltd.

   

   

 • OEM / ODM

  Ο cOem προσφοράς ή ο κεντρικός υπολογιστής ODM οι πλήρεις παραγωγές που μας κυμαίνονται μπορεί να συναντήσει διάφορο της απαίτησης και να σας βοηθήσει για να ερευνήσει και να καταλάβει την αγορά.

 • Ε & Α

  Επαγγελματική πρόταση προσφοράς από τις ομάδες Ε&Α μας κρατάμε κάθε προϊόντα και η πρόταση είναι κοστούμι για το σας ζητούμενο.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Shine Solar Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Xu

Τηλ.:: 18664593240

Φαξ: 86--755-29451625

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)