Αρχική Σελίδα

Shenzhen Shine Solar Co., Ltd.

Έχουμε μελετήσει τα δείγματα προσεκτικά. Οι επιφάνειες και το υλικό (πραγματικά ελαφριές) είναι καταπληκτικές και η γενική ποιότητα είναι υψηλή.

—— David

Ανεξάρτητα από γερμανικό τον ατημέλητο, θα επιθυμούσα να εκφράσω τη μεγάλη φιλοφρόνησή μου σε σας προσωπικά και ολόκληρη την ομάδα σε Shinesolar. Έχω το βαθύ σεβασμό φ

—— Ρωμαϊκό Teufel

ευχαριστίες για τους χαιρετισμούς σχετικά με τις διακοπές. Είμαστε πίσω από την Ελλάδα και είμαστε ακόμα ευχαριστημένοι από τα μεγάλα ηλιακά πλαίσια από σας.

—— Alice

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen Shine Solar Co., Ltd.

1 2 3
Shenzhen Shine Solar Co., Ltd. Shenzhen Shine Solar Co., Ltd. Shenzhen Shine Solar Co., Ltd.
Εργοστάσιο front desk συνεργείο

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Λάμψτε
Αριθμός Υπαλλήλων : 200~250
Ετήσιες πωλήσεις : 8000000-150000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2010
Εξαγωγή pc : 90% - 100%
Certificate: CE, TUV, ISO, TUV CERTIFICATION

Το Shenzhen λάμπει ηλιακή Co., το ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2010, το οποίο είναι ένας από τους λίγους κατασκευαστές PV με μια ενσωματωμένη βιομηχανική αλυσίδα σε Shenzhen. Συμμετέχει κυρίως στην κατασκευή των ιδιαίτερα αποδοτικών ηλιακών πλαισίων γυαλιού PV και των εύκαμπτων ηλιακών πλαισίων. Και ήδη έχουμε πάνω από 100 υπαλλήλους, ειδικευόμαστε στις πολυκρυσταλλικές και Mono-crystalline ηλιακές ενότητες κατασκευής από 5W σε 590W, το εύκαμπτο ηλιακό πτυσσόμενο ηλιακό πλαίσιο Pandl και τα φορητά προϊόντα ηλιακής ενέργειας με την ισχυρή δυνατότητα Ε&Α να αναπτύξουν τα νέα ηλιακά προϊόντα εφαρμογής.

 

Σαν δημοφιλέστερο και αξιόπιστο προμηθευτή στους ξένους αγοραστές, το 2019, το σε απευθείας σύνδεση ποσό εξαγωγής Alibaba έχει άνω των US$7,500,000, και θα αυξηθεί άνω των US$100,00,000 το 2021. Το πιστωτικό όριο σε Alibaba θα φθάσει σε US$100,000 σύντομα. Αφότου λάμπουν τα ανωτέρω, ηλιακός θα γίνουν ο πελάτης Alibaba KA3.0, και θα εκτιμηθούν ως «αστέρι βιομηχανίας» σε Alibaba Shenzhen.

 

Εισαγάγαμε τη νεώτερη γραμμή παραγωγής, μηχανή δοκιμής, τέμνουσα μηχανή λέιζερ, μη-PB συγκολλώντας γραμμή, μηχανή δοκιμής ενότητας, που τοποθετεί τη μηχανή σε στρώματα και ούτω καθεξής. Χρησιμοποιούμε τα ηλιακά κύτταρα κορυφαίας ποιότητας και η EVA, TPT, ενισχύει το γυαλί, το πυρίτιο κ.λπ. σφραγίδων. Η πεπειραμένη εργασία προσωπικού μας μαζί καλά στην ποιότητα διαβεβαίωσης στο πλαίσιο του αποτελεσματικού συστήματος του ISO. Έχουμε IEC61215, πιστοποιητικό IEC61730, CE, για να βεβαιώσουμε την ποιότητά μας. Τα προϊόντα μας εξάγονται στην Ευρώπη, την Αμερική, την Αφρική και άλλες ασιατικές χώρες με το πιστοποιητικό ασφάλειας.


Συμβαδίζουμε με την ηλιακή αναπροσαρμογή τεχνολογίας βιομηχανίας στην Κίνα. Έχουμε τη στρατηγική σχέση οργάνωσης με τους κατασκευαστές ηλιακών κυττάρων στην Κίνα. Προσφέρουμε την καλύτερη υπηρεσία μας στους πελάτες σε όλο τον κόσμο.


Πραγματοποιούμε τον επιχειρηματικό πολιτισμό «της ακεραιότητας, καινοτομία, πανεπιστήμια, που καινοτομούν», το πνεύμα «μιας γης, ένα σπίτι, ηλιακή αλλαγή που το μέλλον» είναι η μόνιμη αναζήτησή μας, η πρακτικές τοποθέτηση και η υπευθυνότητά μας καθιστούν την εργασία ομάδων μας αποδοτικότερη και ανταγωνιστικότερη.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Shine Solar Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Xu

Τηλ.:: 18664593240

Φαξ: 86--755-29451625

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)